فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این میزان موادتقریبا 50 عددفلافل متوسط خواهد شد، نخود خشک 500گرم معادل 2لیوان ،که یک الی دوروز خیس خورده باشد، حبوبات را با اب سرد خیس کنیدوروزی سه چهارمرتبه اب ان راعوض کنید،این عمل باعث نرم وتردتر شدن بافت فلافل خواهدشد، پیاز2عدد متوسط یا یک عددبزرگ گوجه ۱عدد متوسط(برای رنگ وطعم وبافت بهتر فلافل زده میشه) اینسری نزدم ولی بزنید بهتره نان باگت معمولی 1عدد یا نصف نان باگت فرانسوی اب 1/2لیوان برای خیساندن نان باگت پودر تخم گشنیز1ق غ سر پر گشنیزساطوری شده ریزریز ۴ق غ (به دلخواه ) پودرسیر1ق چ یا سیررنده شده ۲تا ۳حبه نمک ،فلفل سیاه ،فلفل قرمز،زردچوبه به میزان لازم پکینگ پودر1ق چ اندازه گیری ادویه فلافل 1ق غ پاپریکا ۱/۲ق غ پودرآویشن ۱/۲ق غ کنجد سفید ۳ق غ در صورت دلخواه ابتدا نخود خیس خورده را باقسمت ریز چرخ گوشت یکبار چرخ کنید،نخود را کم کم داخل چرخ گوشت بریزید که داخل ان گیر نکند،سپس نخودهای چرخ شده را با نان باگتی که درمقداراب گفته شده خیس خورده وپیاز وگوجه تکه شده وسیر برای بار دوم چرخ کنید،به تناوب کمی نخود ،کمی نان وکمی پیاز وگوجه بریزید تا موادتمام شوند، . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛