فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرمه سبزی 😍😋 لوبیا(قرمز یا چیتی): ۳ قاشق غذاخوری برای هر نفر (حداقل ۳ ساعت باید داخل آب خیس شوند) اگه از شب گذشته هم بذارید عالیه سبزی‌ها: (برای ۴ الی ۵ نفر) جعفری: ۲۰۰ گرم تره: ۲۰۰ گرم اسفناج: ۲۰۰ گرم شنبلیله: ۱۰۰ گرم گشنیز: ۱۰۰ گرم اونهارو خورد کنید و ۷۰ تا ۹۰ دقیقه (یا اگه دوست دارید سیاه بشه بیشتر) با روغن سرخ کنید پیاز: ۱ عدد (اون رو ریز کنید) گوشت قرمز: ۵۰ گرم برای هر نفر(به انتخاب خودتون از گوشت گوسفندی یا گوساله استفاده کنید، من از راسته گوساله استفاده کردم) پیاز رو سرخ کنید تا طلای بشه، گوشت رو اضافه کنید، بعد زردچوبه (۱ قاشق چای‌خوری)، پودر سیر (۱ قاشق چای‌خوری) و فلفل سیاه (نصف قاشق چای‌خوری) رو اضافه کنید و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه حرارت بدید، سبزی‌های سرخ شده، لوبیا خیس خورده، لیمو عمانی و آب رو اضافه کنید. اجازه بدید به جوش بیاد، حرارت رو کم کنید در قابلمه رو ببندید تا ۳ ساعت جا بیفته . . #با_رسپی_های_امتحان_شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛