🤩آموزش نان گاتا گردویی🤩
.
دوستان عزیزم سلام😍
میدونستین نون گاتا یکی از نونای خوشمزه ایه که کلی هم طرفدار داره🤗 امروز با آموزش این نون اومدم تا شمام درست کنین و از خوردنش لذت ببرین🥰
اینم بگم بهتون پودر گردو اختیاریه میتونین حذفش کنین و آرد جایگزینش کنین و به جای پودر دارچین زردچوبه بزنین، یا جای پودر گردو پودر بادام بریزین🥰
🔴دستورو هم با پیمانه هم با گرم براتون گذاشتم
ولی مثل همیشه تاکیدم اینه که با گرم کار کنین چون پیمانه دقت نداره و احتمال خطا داره (منظورم از پیمانه همون پیمانه های استاندارد قنادی هست)🔴
مواد لازم خمیر
شیر ۱۷۰ گرم ( ۱ پ سرخالی)
مایه خمیر ۷ گرم ( ۱ ق چ+ ۱/۲ ق چ)
تخم مرغ کامل ۱ عدد
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
کره ۸۰ گرم
شکر ۱۲۰ گرم ( ۱/۲ پ )
وانیل ۱ ق چ
آرد نان فانتزی ۶۰۰ گرم ( ۴/۵ پ)
روغن مایع ۱ ق س
ابتدا نصف مقدار شیر و مایه خمیر و ۱ ق چ از شکر را مخلوط کرده اجازه میدیم تا مایه خمیر عمل بیاد
آرد، مابقی شکر، تخم مرغ و سفیده ، وانیل ، روغن مایع
و مایه خمیر عمل اومده را باهم مخلوط کرده و مابقی شیر را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود کره نرم را اضافه کرده و با همزن ۸ تا ۱۰ دقیقه ورز میدیم با دست حدود ۱۵ دقیقه ورز لازمه در نهایت باید خمیر لطیفی داشته باشیم که به دست نمیچسبه
به خمیر ۱/۵ ساعت در دمای محیط استراحت میدیم
و بعد خمیرو به ۶ چونه مساوی تقسیم کرده چونه گیری میکنیم و مجددا ۱۵ دقیقه استراحت میدیم بعد از استراحت مطابق فیلم مواد میانی را لای خمیر گذاشته و پهن میکنیم داخل سینی فر میزاریم و ۱۵ دقیقه استراحت میدیم و بعد با مخلوط زرده و زعفران و شیر رومال میکنیم با چنگال طرح داده و روی خمیر سوراخ اینجاد میکنیم داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه میپزیم
مواد میانی:
کره نرم ۱۵۰ گرم / شکر ۱۳۰ گرم ( ۱/۲ پ سرپر)
وانیل ۱/۴ ق چ / آرد ۱۳۰ گرم (۱ پ) / دارچین ۱/۲ ق چ
گردو پودر شده ۱۰۰ گرم
ابتدا کره و شکر و وانیل را مخلوط کرده ، آرد و پودر گردو و دارچین را هم میریزیم اگر خمیر چسبندگی داشت کم کم آرد اضافه کنین من حدود ۳۰ گرم آرد اضافه کردم و بعد به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛