🤩آموزش نان خرمایی🤩 . دوستان عزیزم سلام😍 امروز اومدم با آموزش نان خرمایی پر طرفدار که کلی ازم خواسته بودین آموزش بدم، پس حتما سیو کنین که گمش نکنین🤗🤗🤗 مواد میانی کاملا سلیقه ایه میتونین حلوا بزارین یا کرمفیل و.... مدل پیچیدن خمیر هم دست خودتونه من تو فیلم به دو صورت شکل دادم دوتا نکته هم بگم که تقریبا تو همه پست هایی که آموزش نون میزارم هم گفتم آردی که من استفاده میکنم آرد نان فانتزی هست و استفاده از بهبود دهنده هم کاملا اختیاریه پس اگر ندارین میتونین حذفش کنین🥰🥰🥰 نان خرمایی آرد ۳۲۰ گرم شیر ۱۳۰ گرم مایه خمیر ۴ گرم بهبود دهنده ۲ گرم وانیل ۱/۲ ق چ شکر ۳۰ گرم روغن مایع ۲۵ گرم تخم مرغ کامل ۱ عدد سفیده تخم مرغ ۱ عدد ( زرده برای رومال) رومال: زرده و زعفران و ۱ ق غ شیر مواد میانی: خرما بدون پوست و هسته ۳۰۰ گرم پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه/ کنجد ۱/۴ پیمانه گلاب حدودا ۲ ق س ابتدا آرد ، مایه خمیر ، بهبود دهنده ، شکر ، تخم مرغ و سفیده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده خمیر را ورز میدیم و شیر را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود روغن رو ریخته خمیرو ده دقیقه ورز میدیم تا کاملا لطیف شود و چسبندگی نداشته باشد یکساعت به خمیر در دمای محیط استراحت داده و بعد به ۱۰ چونه مساوی تقسیم کرده و مطابق فیلم میپیچیم ۳۰ دقیقه استراحت میدهیم و رومال میکنیم و تو فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میپزیم برای مواد میانی همه مواد به جز گلاب را مخلوط کرده و گلاب را کم کم میریزیم تا مواد حالت خمیری شود با دست بهش شکل میدیم و برای بین خمیر استفاده میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛