#توپک_پنیری 😍
چهار عدد سیب زمینی را می پزیم بعد با گوشت کوب میکوبیم کمی نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه میزنیم و قاطی میکنیم.
یک دونه پیاز متوسط را نگینی خرد کردم و در روغن تفت میدیم وقتی طلائی شد گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم زردچوبه فلفل سیاه مقداری پودر سیر و نمک میزنیم و حرارت کم میکنیم تا گوشت حسابی با پیاز و ادویه جات خوب تفت بخوره به اندازه از پوره سیب زمینی کف دست پهن میکنیم و مقداری از مواد گوشتی میزاریم بعد پنیر پیتزا و بعد کف دست گرد میکنیم و نیم ساعت در یخچال میزاریم تا خودش بگیره بعد توپک ها را اول با آرد وبعد در تخم مرغ زده شده و بعد پودر سوخاری می غلتونیم و بعد در روغن داغ سرخ میکنیم.
نکته تابه باید نچسب باشه بهتره من از تابه کوچیک نچسب استفاده کردم و روغن زیاد ریختم وقتی روغن داغ شد توپک ها رو داخل روغن داغ بندازی و شعله را کم کنید تا توپک ها خوب سرخ و طلایی بشن .را.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛