فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
4 عدد تخم مرغ 1 و نیم لیوان شکر 1 لیوان روغن مایع 1لیوان ماست آرد از دو و نیم لیوان یکی دو قاشق غذاخوری بیشتر یا معادل دو لیوان سرپر فرانسوی دسته دار 1 پاکت وانیل5گرمییا کمی وانیل ایرانی 1 پاکت بیکینگ پودر ده گرمی یا یک ق غ روی کیک 2 عدد سیب پوست کنده و خرد شده نصف قاشق مربا خوری دارچین 2-3 مشت گردوی خرد شده در صورت تمایل یک مشت چیپس شکلات تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن برقی حدود پنج دقیقه بزنید تا پف دار و هم کرم رنگ و کشدار شود. سپس روغن و ماست را اضافه کرده و دوباره هم بزنید و در آخر آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود مایه کیک را در قالب کیک چرب شده ریخته و سیب های خرد شده را با دارچین مخلوط کنیم و روی مایه بپاشید و سپس گردو خرد شده را روی سیب ها بپاشید و در آخر در صورت تمایل شکلات چیپسی روی مایه کیک بریزید و در فر ازقبل گرم شده با دمای175 درجه حدود یک ساعت و کنترل شده و با تنظیم شعله بالا و پایین بپزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛