فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا ریحون و بادمجون سس پیاز بشامل: پیاز دو عدد (ریز خرد کنید) کره: ۳۰ گرم ۵-۶ دقیقه بعد، ۱ قاشق آرد اضافه کنید. ۲-۳ دقیقه بعد، ۱ لیوان شیر وقتی که جوشید، به اون یک مشت ریحون، فلفل‌سیاه و نمک بزنید و حرارت رو خاموش کنید. . بادمجون‌هارو نواری بُرش بدید، سرخ کنید و نوارهای لازانیا رو با نمک توی آبجوش بریزید و چند دقیقه بعد آبکش کنید(زمان جوشیدن رو از روی بسته لازانیا بخونید چون با هم متفاوت هستند) . حالا ظرف مناسب فر رو بیارید، به ترتیب موارد زیر رو بچینید: سس پیاز بشامل نوارهای لازانیا پنیر پیتزا ریحون تازه بادمجون سرخ شده پنیر پارمسان این روند رو تا آخر ادامه بدید و ظرف رو تا زمانی که پنیر حباب زد و برشته شد در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بذارید. نوش جونتون. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛