مواد زیرین چیز کیک دوبسته بیسکویت پتی بور یا ساقه طلای(دویست گرم) کره صد گرم بیسکویت رو داخل غذا ساز بریزید وبزنید تا پودر بشه غذا ساز هم ندارید اشکال نداره تو یک نایلون فریزیر بزارید وبا وردنه یا هرچیزی که دم دستتون بود اینقدر بزنید تو سروکله اش 😄 سپس کره آب شده رو اضافه وخوب مخلوط کنید. وبریزید تو قالب یا کپسول های کاغذی باگوشت کوب یا ته استکان خوب فشار دهید تا یک دست وفشرده شه وبه مدت نیم ساعت بزارید یخچال تا خودشو بگیره وسفت شه میشه بجای بیسکویت از کیک شگلاتی استفاده کنید من بیشتر با کیک دوست دارم 😋بچه هام با بیسکویت 🙄 مواد میانی پنیر خامه ای دویست گرم خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته شده دویست گرم آب یا آب میوه آناناس یک لیوان من از آب میوه آناناس استفاده کردم پودر ژلاتین دوقاشق سوپ خوری پودر ژلاتین رو روی آب میوه میباشیم تا اسفنجی شه سپس روی بخار کتری یا ماکروفر روان میکنیم بیشتر از سی ثانیه داخل ماکروفر نباشه میجوشه وسر میره وقتی روان شد بزارید سرد شه اما نبنده خامه فرم گرفته وپنیر خامه ای اسپونی رو اضافه میکنیم ومیزنیم تا مخلوط بشن (حدود دو دقیقه )سپس ژلاتین روان شده وسرد شده رو بهش اضافه کنید سرعت عمل داشته باشید وگرنه زود میبنده(ژلاتین مخلوط بشه کافیه) سپس رو بیسکویتها بریزید وروشو صاف کنید وبزارید یخچال تا ببنده حدود دوسه ساعت طول میکشه مواد بالایی 👈ژله؛ از هر بسته نصفش استفاده کردم وبا یک لیوان آب رقیق کردم تا مواد پنیری میبنده ژله رو طبق دستور آماده کنید من از ژله انار وپرتقال استفاده کردم وبزارید کاملا سرد شه اگر حتی یک ذره هم ولرم باشه قاطی ولایه میانی میشه وژله کاملا سرد شده رو بریزید رو مواد وبزارید یخچال تا کاملا ببنده عزیزانی که از خامه صبحانه استفاده میکنن باید نصف لیوان شکر به خامه وپنیر بزنن حتماا به این نکته توجه کنید من چون از خامه فرم گرفته قنادی استفاده کردم وشیرین هستش از شکر استفاده نکردم عزیزان این دستور رو میتونید تو قالبهای دیگه هم درست کنید مثل کمربندی یا پیرکس عزیزان لازم نیست کپسول کاغذی یا قالب رو چرب کنید آگه میخواید با کیک درست کنید کیک نباید خرد بشه باید تکه ای باشه وته قالبی بزارید وبقیه مثل دستور اگر از خامه صبحانه استفاده میکنید نمیخواد فرم بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛