فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با گوجه گیلاسی، زیتون مواد لازم: - 500 گرم آرد - 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون - 8 گرم نمک - 6 گرم مایه خمیر خشک - 350-400 میلی لیتر کیک های تازه - گوجه فرنگی - با آب گرم - روغن زیتون - نمک دریا * دستورالعمل: 1- در یک کاسه، همه مواد خمیر را مخلوط کنید. 10 دقیقه ورز دهید. روی خمیر را بپوشانید و بگذارید 1 ساعت ور بیاید. 2- وقتی خمیر خوانده شد خمیر را به ۵ قسمت مساوی تقسیم کنید. آن را به شکل توپ در آورید. 3- روی هر توپ روغن زیتون بپاشید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛