مواد لازم: آرد: چهار قاشق غذاخوري/شير: سه قاشق غذاخوري/شكر: سه قاشق غذاخوري/پور كاكائو: دو قاشق غذاخوري/روغن مايع: چهار قاشق غذاخوري/بیكينگ‌پودر: یک قاشق سوپ‌خوري/تخم‌مرغ: یک عدد طرز تهیه: 1. شكر و تخم‌مرغ را در ظرف ريخته و خوب هم مي‌زنيم. بعد روغن مايع و آرد و بیكينگ پودر را همراه پودر كاكائو به مخلوط اضافه مي‌كنيم و خوب هم مي‌زنيم. درنهايت شير به مواد اضافه مي‌كنيم. داخل يك قابلمه به ارتفاع نصف فنجان‌ها آب مي‌ريزيم و اجازه مي‌دهيم آب به نقطه جوش برسد.  2. فنجان‌ها را با روغن چرب مي‌كنيم و یک‌سوم آن را با مواد كيك پر مي‌كنيم و در قابلمه آب جوش روي حرارت ملايم مي‌گذاريم.  3. يك ربع بعد وقتي كيك‌ها خوب پف كرد، زير آن را خاموش مي‌كنيم و در قابلمه را با يك دمكني مي‌بنديم و اجازه مي‌دهيم يك ربع بماند. وقتي كيك سرد شد به راحتي و با چند ضربه از داخل فنجان خارج مي‌شود. مي‌توانيد روي كيك‌ها را با خامه تزئين كنيد.  فوت كوزه‌گري:   براي جدا كردن كيك‌ها از فنجان صبر كنيد تا خنك شود، اگر داغ باشد به داخل ظرف مي‌چسبد.  🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱