کیک اسفنجی شکلاتی
5 تخم مرغ
1ونیم پیمانه شکر
1 پیمانه آرد
نیم پیمانه نشاسته ذرت
وانیل
10 گرم بکینگ پودر
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پنس نمک
حدود 1/4 پیمانه آب گرم
-
سفیده های تخم مرغ رو با نمک و نصف مقدار شکر خوب فرم بدین (با همزن).زرده هارم با بقیه شکر بزنین تا خامه ای شه و رنگش روشن شه.بقیه موادو باهم مخلوط کنین و الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین، بعد آب گرم رو آروم آروم اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد سفیده رو در 3 مرحله اضافه و با لیسک زیرو رو کنین. در فر گرم شده 180 درجه بپزین، نگفته بود چقدر بمونه فر.حدود 45 دقیقه اینا.
برای خامه پنیری :
1 بسته کرم شانتی
200 میلی لیتر خامه صبحانه
200 گرم پنیر لبنه یا ماسکارپونه
وانیل
میتونین کرم شانتی و خامه رو حذف کنین و بجاش حدود 300-400 گرم خامه قنادی بزنین
همه موادو اونقدر بزنین تا فرم بگیره، بعد خواستید نصفش پودر کاکائو بزنین.
برای خیس کردن کیک:
1ونیم پیمانه آب گرم
2 قاشق غذاخوری نسکافه
وسط کیک شکلات آب شده و سرد شده ریخت
شاید خامه کم بیاد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛