کیک اسفنجی شکلاتی 5 تخم مرغ 1ونیم پیمانه شکر 1 پیمانه آرد نیم پیمانه نشاسته ذرت وانیل 10 گرم بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 پنس نمک حدود 1/4 پیمانه آب گرم - سفیده های تخم مرغ رو با نمک و نصف مقدار شکر خوب فرم بدین (با همزن).زرده هارم با بقیه شکر بزنین تا خامه ای شه و رنگش روشن شه.بقیه موادو باهم مخلوط کنین و الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین، بعد آب گرم رو آروم آروم اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد سفیده رو در 3 مرحله اضافه و با لیسک زیرو رو کنین. در فر گرم شده 180 درجه بپزین، نگفته بود چقدر بمونه فر.حدود 45 دقیقه اینا. برای خامه پنیری : 1 بسته کرم شانتی 200 میلی لیتر خامه صبحانه 200 گرم پنیر لبنه یا ماسکارپونه وانیل میتونین کرم شانتی و خامه رو حذف کنین و بجاش حدود 300-400 گرم خامه قنادی بزنین همه موادو اونقدر بزنین تا فرم بگیره، بعد خواستید نصفش پودر کاکائو بزنین. برای خیس کردن کیک: 1ونیم پیمانه آب گرم 2 قاشق غذاخوری نسکافه وسط کیک شکلات آب شده و سرد شده ریخت شاید خامه کم بیاد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛