یک پیمانه لوبیا چیتی یک قاشق چایخوری زیره یک عدد پیاز درشت دوقاشق روغن زیتون نیم کیلو گوجه رنده شده (یا خورد شده) یک قاشق مرباخوری زردچوبه یک پیمانه دال عدس ده عدد قارچ خرد شده کمی گلپر آب‌لیموترش تازه نمک به میزان کافی آب . دال عدس تو این خوراک خیلییییی مهمه چون شدیداً به غذا لعاب میده و سرشار از فیبر و پروتئینه، یه طعم مشابه گوشت هم داره که واقعا خوراکتون رو لذیذ میکنه! . یکی دیگه از رازهای خوشمزه شدن این خوراک، استفاده از پوره‌ی گوجه به جای رب هست! . با دل عدس و گوجه یه پیچیدگی طعمی خاص به این غذا میدید که همه رسپی این خوراک رو ازتون میپرسن🤤👌🏻 . نکات: 1️⃣ لوبیا رو حتما با نمک بپزید، نگران نباشید سفت نمیشه، به قدرت زودپز ایمان بیارید😎 2️⃣ اگر این خوراک رو برای مهمونی‌هاتون درست میکنید، قبل از اضافه کردن گوجه، اول یک قاشق رب رو به پیازها اضافه کنید، کامل تفت بدید که رنگش آزاد شه، بعد گوجه رو اضافه کنید. 3️⃣حتما گوجه‌ها رو تا مرحله‌ی غلیظ شدن تفت بدید که مزه‌ی خامی نده! 4️⃣اگر علاقمند به عطر زیره هستید، موقع تفت دادن گوجه هم کمی زیره به مواد اضافه کنید (در غیر این صورت زیره‌ای که به لوبیا اضافه کردید کافیه) 5️⃣اگر زودپز ندارید، چندساعت لوبیا رو جدا بپزید که کاااملا نرم بشه 6️⃣موقع سرو حتمااا روی خوراک آب لیمو ترش تازه بچکونید و برید بهشت🤤 🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛