امروز این کیکی که واستون گذاشتم بافتش عالیه ومیتونید بدون شکلات هم سرو کنید که البته سس شکلات همراه کیک فوق العاده خوشمزه میشه 😋شکلات خورا میدونن من چی میگم 😉 اندازه لیوان 200میلی لیتر هست که میتونید از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید. ای موادلازم : 4 عدد تخم مرغ بزرگ(5عدد کوچک) 1 ونیم لیوان شکر(میتونید کمتر بریزید) 1بسته وانیل 5گرمی ترک(یا 1/4قاشق چایخوری وانیل ایرانی) 1لیوان روغن مایع 1لیوان ماست 2لیوان آرد سفید قنادی 4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو (مرغوب استفاده کنید) 1بسته 10 گرمی بیکینگ پودر ترکی(یا 1قاشق مرباخوری سر پر) موادلازم برای سس شکلات: 150 گرم خامه صبحانه( 3/4لیوان ) 200گرم شکلات تیره طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ ،شکر ووانیل را در ظرفی ریخته و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه با دور تند بزنید تا حجم مواد دو برابر و کشدار شود. سپس روغن و ماست را اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد وپودر کاکائو و بکینگ پودر را که از قبل سه بار الک کرده آید را در سه مرحله اضافه کنید وبا آیسک هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود. قالب را چرب و آرد پاشی کنید و اضافه آرد را از قالب بگیرید (ترجیحاً قالب میان تهی)ومایه کیک را در قالب بریزید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت تقریبی 45 دقیقه ، در آخر با خلال چوبی تست کنید اگه تمیز از کیک بیرون اومد زمان پخت کافیست وکیک پخته شده . برای تهیه سس شکلاتی ،خامه را در یک ظرف بریزید وبزارید روی حرارت کم وداغ که شد(نباید بجوشد) شکلات را خرد کنید و به خامه اضافه کنید واز روی حرارت بردارید و سریع هم بزنید تا شکلات آب شود وبعد از اینکه از حرارت افتاد روی کیک که از قالب جدا کرده اید بریزید وبه دلخواه تزیین کنید.بهمراه چای یا شیر نسکافه چه شود😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛