فیله مرغ یا سینه بدون استخوان که بصورت نواری برش میزنیم بعد با زعفرون پیاز یه دونه ادویه ها:نمکو فلفل سیاه.پودرسیر و پاپریکا آب لیمو ترش مزه دارش میکنیم. بعد از اینکه هسته های آلبالورو گرفتیم تو تابه میریزیم و کره ۵۰گرم شکر ۲تا۴ ق.غ(بسته به ذائقتون کم یا زیادش کنید) نمک و نصف لیوان آب بهش اضافه میکنیمو میذاریم با شعله کم یکساعت بپزه.نباید آبش کامل کشیده بشه چند قاشق از آبش برمیداریمو برای برنجمون کنار میذاریم.بعد با گوشکوب یا پشت قاشق آلبالوهارو یکم له میکنیم تا سسمون یکدستو غلیظ بشه و کنار میذاریم. فیله هارو حلزونی می پیچیم و تو مخلوط کره و روغن که کاملا داغ شده می چینیمو با شعله زیاد دو طرفشو سرخ میکنیم(نذارید مرغتون آب بندازه چون بافتش سفت میشه)👌 از تابه درشون میاریم و پیازایی که فیله هارو باهاش طعم دار کرده بودیمو تو همون تابه سرخ میکنیم بعد سس آلبالورو بهش اضافه میکنیم و فیله هارو روش میچینیمو نیم ساعت میذاریم با در بسته بپزه. برای کنارشم برنجو بصورت آبکشی درست میکنیم با ته دیگ دلخواهمون😉 وقتی آماده شد مطابق ویدیو بصورت قالبی و سه رنگ درمیاریم و غذای فوق العاده خوشمزمونو سرو میکنیم 🍕🌭 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛