20.91M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
آماده‌اید برای یه تجربه طعم جدید؟ 🍍 اگر به دنبال یه شیرینی خاص و متفاوت برای مهمونی‌هاتون هستید ، این رسپی خوشمزه، مهمون‌هاتون رو غافلگیر می‌کنه. قطاب آناناسی 🍍 - کره: ۱۵۰ گرم - پودر قند: ۷۰ گرم - تخم‌مرغ: ۱ عدد - عسل: ۱ ق س خ - اسانس آناناس: چند قطره - آرد: ۳۰۰ گرم مواد مغزی قطاب: - پودر نارگیل چرب: ۵۰ گرم - کنسرو آناناس: ۴ حلقه - رومال: زرده تخم‌مرغ و پسته طرز تهیه: ۱. کره و پودر قند رو با دور تند همزن می‌زنیم تا سفید و پوک بشه. ۲. تخم‌مرغ و اسانس آناناس رو اضافه می‌کنیم و بعد از مخلوط شدن، عسل رو اضافه می‌کنیم. 3. در نهایت آرد رو به مواد اضافه می‌کنیم. 4. خمیر رو ۱ ساعت در یخچال استراحت می‌دیم. 5. خمیر رو بین دو کاغذ روغنی باز کرده، کاتر دالبری می‌زنیم و با مواد مغزی پر می‌کنیم. 6. طبق ویدیو رومال زده و در فر ۱۷۵ درجه، ۲۰ دقیقه می‌پزیم. نتیجه، یه قطاب ترد و خوشمزه که مهمونی‌هاتون رو به یادموندنی می‌کنه! . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛