آمادهاید برای یه تجربه طعم جدید؟ 🍍 اگر به دنبال یه شیرینی خاص و متفاوت برای مهمونیهاتون هستید
،
#قطاب_آناناسی
این رسپی خوشمزه، مهمونهاتون رو غافلگیر میکنه.
قطاب آناناسی 🍍
- کره: ۱۵۰ گرم
- پودر قند: ۷۰ گرم
- تخممرغ: ۱ عدد
- عسل: ۱ ق س خ
- اسانس آناناس: چند قطره
- آرد: ۳۰۰ گرم
مواد مغزی قطاب:
- پودر نارگیل چرب: ۵۰ گرم
- کنسرو آناناس: ۴ حلقه
- رومال: زرده تخممرغ و پسته
طرز تهیه:
۱. کره و پودر قند رو با دور تند همزن میزنیم تا سفید و پوک بشه.
۲. تخممرغ و اسانس آناناس رو اضافه میکنیم و بعد از مخلوط شدن، عسل رو اضافه میکنیم.
3. در نهایت آرد رو به مواد اضافه میکنیم.
4. خمیر رو ۱ ساعت در یخچال استراحت میدیم.
5. خمیر رو بین دو کاغذ روغنی باز کرده، کاتر دالبری میزنیم و با مواد مغزی پر میکنیم.
6. طبق ویدیو رومال زده و در فر ۱۷۵ درجه، ۲۰ دقیقه میپزیم.
نتیجه، یه قطاب ترد و خوشمزه که مهمونیهاتون رو به یادموندنی میکنه!
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛