#لبنیات_خانگی
#ماست_کنگر
🔴کنگر ها را خوب تمیز کنید و خارهای اون رو خوب بگیرید و چند بار در آب بخیسانید و خوب بشویید. با آب و نمک 20 تا30 دقیقه بجوشانید و آبکش کرده صبر کنید کامل خنک شود(روی کنگر داخل آبکش آب نریزید)
کنگرها رو در ظرفی ریخته و مقداری دوغ گازدار روی اونها بریزید در حدی که دوغ روی کنگرها رو بپوشاند،درب ظرف را ببندید و ظرف را 1_2روز در محل خنک،خارج از یخچال قرار بدید.
◀با این کار ماست کنگر ترش و گازدار دارید و طعم دوغ کاملا به خورد کنگر میره و اونو خوش طعم میکنه.
◀معمولا در روش سنتی از دوغهای محلی برای ماست کنگر استفاده میشه ولی من دوغ کفیر استفاده کردم که در نهایت طعم
#ماست_کنگر بسیار عالی میشه.
کنگرها رو صاف کنید و با ماست سفت، نمک، فلفل، نعناع خشک مخلوط و 1_2 روز در یخچال قرار بدید تا جا بیفته.
◀اگه ماستتون سفته میتونید در زمان سرو دوباره کمی دوغ گازدار به اون اضافه و مخلوط کنید.
◀اضافه کردن مقداری موسیر میتونه طعم مطبوعی به ماست کنگر شما بده که البته در روش سنتی اضافه نمیشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛