16.8M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
یا اپل باتر 📣کره سیب با مربا متفاوته، درست کنین متوجه تفاوتش میشین😍 میتونید برای ، ، یا فیلینگ کیک و‌شیرینی استفاده کنید.😍 📣مخصوصا اگه ته یخچال سیب های پلاسیده دارین و نمیدونین چیکار کنین باهاشون . سیب حدود 2 کیلو سرکه سیب یک چهارم پیمانه (حذف نشه خیلی بهتره) نمک یک ق چایخوری شکر ترکیب قهوه ای یا سفید کمتر از یک چهارم پیمانه، حتی میتونین شکر رو حذف کنین، بستگی به شیرینی سیب داره جوز هندی رنده شده یک هشتم ق چایخوری پودر دارچین دو ق چایخوری آب نصف پیمانه (اگر لازم بود بیشتر بریزین) اگه دوست داشتین میتونین یکی دوتا میخک کوبیده هم اضافه کنین که من دوست نداشتم و حذف کردم . 📣سیب های خورد شده رو بپزین و بعد با گوشکوب برقی پوره کنین، بذارین باز یکم دیگه بپزه تا غلیظ تر بشه، شیشه ها رو استریل بکنین تو آب جوش، و بریزین داخل شیشه ها (خنک شده) و کره سیب شما امادست . 📣باور کنین هرچی از بافت لطیف و طعم بی نظیرش بگم حق مطلب ادا نمیشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛