طرزتهیه بادمجون قالبی ابتدا هفت هشت تابادمجون قلمی وشسته وبرشهای طولی میدیم بستگی به قطرش داره(سه تاپنج برش)باپوست هم باشه که زیباتره ونمک زده وسرخ میکنیم دوتاپیاز وریزکرده وتفت داده وبادویست گرم گوشت چرخکرده ونمک وفلفل وزعفرون ورب سرخ کنید چنتا قارچ هم داشتم که برش زدم وروی حرارت ابش کشیده شد باکمی کره تفت دادم برنج هم من بصورت کته ای گذاشتم روی حرارت ابش که کشیده شد وگذاشتم کنار(اگه پلویی هم بودبزارید دوسه قل بیشتر ازمرحله ابکشی باشه) حالا داخل ظرف موردنظرتون ابتدابادمجونهارو میچینیم طوری که اولی که گذاشتم دومی کمی روی اولی قرارمیگیره وسومی روی دومی و... توجه کنید که بادمجونها ازدوطرف بیرون بزنه تاموادداخلش قراربگیره وروی مواد وبپوشونه حالا برنج میریزیم وباپشت قاشق منسجم میکنیم وسپس قارچ وموادگوشتی واخرهم برنج ومیریزیم وولبه بادمجونهاوبرمیگردونیم روی مواد واگرخالی بود بابادمجون پرمیکنیم وروی قالب فویل کشیده وداخل فرکه گرم شده دردمای ۱۷۰درجه سانتیگراد طبقه وسط وحرارت ازپایین به مدت۴۰تا۴۵دقیقه قرارمیدهیم(پنج دقیقه اخر حرارت فر ازبالا وپایین باشه بهتره) سپس ازفردراورده چندقیقه صبرکنید وبعد ظرفتون روی قالب گذاشته وبرگردونید. خیلی راحت ازقالب جدامیشه👌 نکته👈قالب نیازبه چرب کردن نداره چون بادمجونها چرب هستند نکته👈میتونید بجای گوشت چرخکرده ازمرغ استفاده کنید یاهرچیزدیگه ای که دوست دارید 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱