کیک کافی شاپی پرطرفدار
بخش اول
موادلازم
تخم مرغ. ۳عدد
آرد. ۱۴۰گرم(۱ پ)
شیر گرم. ۵۰گرم(۱/۴پ)
روغن مایع. ۵۵گرم(۱/۴ پ)
شکردانه ریز. ۱۲۰گرم(۱/۲ پ + یک و نیم ق غ )
بکینگ پودر. ۳/۴ ق چ(۳گرم)
پودر کاکائو. ۱ ق چ (۲ و نیم گرم)
پودر قهوه فوری(نسکافه). ۲ گرم(نصف ق غ)
وانیل. ۱/۳ ق چ
تمام مواد هم دمای محیط باشن
فر حتما بیست دقیقه از قبل روشن بشه تا خوب داغ بشه
ابتدا تخم مرغها رو با وانیل و شکر ده دقیقه با دور تند همزن هم میزنیم (دورگیری ظرف فراموش نشه) وقتی مواد کاملا حجیم و روشن شد ، شیرگرم و نسکافه رو مخلوط میکنیم به همراه روغن به مواد اضافه کرده و ده ثانیه هم میزنیم ، بعد مخلوط مواد خشک(آرد ، بکینگ پودر ،پودر کاکائو) رو که از قبل مخلوط و سه بار الک کردیم به بقیه مواد اضافه میکنیم و آروم با همزن دستی مواد رو مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه ، کف قالب رو کاغذ روغنی پهن کرده مواد رو داخل قالب ریخته و حتما چندبار قالب رو سطح بکوبید بعد داخل فرداغ قرار میدیم . بعد از چهل دقیقه با سیخ چوبی چک کرده اگه مواد نچسبید بیرون میاریم میزاریم از داغی بیفته بعد دورتادور کیک رو با چاقو از قالب جداکرده و کاغذ روغنی رو جدا کرده وقتی کیک کاملا سرد شد به دوقسمت برش میزنیم .
سایز قالب ۱۸ یا ۲۰ سانت
مدت پخت کیک : ۴۰ تا ۵۰ دقیقه
دمای فر برقی : ۱۶۵درجه المنت بالا و پایین با فن
دمای فر گازی : ۱۷۵ درجه اواخر پخت گریل
ادامه کپشن در پست بعد
#کیک.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛