خورشت الو اسفناج مواد لازم برای ٤ تا ٦ نفر اسفناج ٦٠٠ گرم الوبخارا :٦ عدد پیاز :یک عدد شمبلیله خشک :یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل و ادویه :به میزان لازم روغن جهت سرخ کردن سبزی و گوشت :به مقدار کافی طرز تهيه: سبزي رو با روغن تفت بديد تا تغيير رنگ بده. پياز رو نگيني خورد كنيد و وقتي از خامي درامد گوشت را اضافه كنيد و خوب سرخ كنيد.بعد زردچوبه و نمك و فلفل قرمز رو اضافه كرده و تفت دهيد سپس شنبليله خشك را اضافه كرده و تا زماني تفت دهيد كه بوي عطرش بلند شود بعد سبزي سرخ شده را ريخته و بهم بزنيد در نهايت اب جوش كتري را اضافه كرد و الوبخارا را در خورشت بياندازيد و اجازه دهيد با حرارت ملايم گوشت بپزد بگذاريد خورشت با حرارت ملايم جا بيافتد😋 نکات : حتما اب جوش به خورش اضاف شود و انقدر اب همان ابتداي كار اضاف كنيد كه تا اخر كار نيازي به اضافه كردن اب نباشد اگر احيانا اب كم ريختيد و زمان پخت متوجه شديد به هيچ عنوان اب لوله اصاف نكنيد و بازهم از اب جوش استفاده كنيد چون روي طعم و مزه بسيار موثر است. ٢)خورشت بايد با حرارت كم پخته شود تا خوب جا افتاده شود. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛