آرد، شیر، کره، شکر، زعفران، خمیر مایه،کنجد، گردو و سیاهدانه برای تزئین است. ابتدا شیر و شکر مخلوط کرده روی شعله بگذارید به حدی که گرم شود. از آن بچشید اگر شیرینیش کم بود شکر بیشتری اضافه کنید. زعفران را هم با آن مخلوط کنید. کره را هم جداگانه روی شعله کم بگذارید در حدی که ذوب شود خیلی داغ نشود. آرد را در ظرف بزرگی ریخته وسط آن را گود کنید کره را با مایه خمیر و شیر اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید تا خمیری بدست آید که به دست نچسبد و از ظرف به راحتی جدا شود. اگر به آرد بیشتری احتیاج داشت اضافه کنید اگر خیلی به دست می چسبید کمی روغن آن را زیادتر کنید اما نکته مهم ورز دادن این خمیر است. بعد از خمیر چونه به اندازه نارنگی درست کنید و روی آن را به وسیله چیزی مثل قالب نخودچی یا ته فنجان حالت دهید و رویش را کنجد یا سیاهدانه و گردوی خرد شده بپاشید. فررا با آخرین دما گرم کنید. نانها را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تا زمانیکه روی آنها کمی طلایی شود داخل فر بگذارید این نان کمی نرم است پس زیاد پخت ندهید بعد از خارج کردن از فر بگذارید کمی خنک شده سپس از قالب جدا کنید و در ظرف دربسته ای نگهداری کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛