فقط یه اصفهانی میدونه فرق بریون با بریونی چیه🙌😍😋
مواد لازم:
۱ کیلو گوشت گوسفندی(سردست یا رون)
۱ دونه شُش(جیگر سفید)
۲ تا دونه پیاز
۵ حبه سیر
نمک وفلفل سیاه، زردچوبه ودارچین
زعفران
کشک رفیق شده
خلال بادام و زرشک واسه تزیین
نعناع تازه ریز خرد شده
کنار بریون هم حتما ریحان تازه و لیمو و بزنید وعشق کنید
💯نکته های مهم بریون:
-کف گوشت وجیگر رو حتما بگیرید که ابگوشتتون صاف تر
و خوشمزه تر بشه.
-گوشت و جیگر رو حتما ۲ بار چرخ کنید.
-مدت زمان پخت جیگر خیلی سریع تر از گوشتِ!زیاد نپزید تا سفت نشه.
-بریون رو خوب سرخ کنید تا برشته شه.(روی گاز هم میتونید درست کنید)
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛