فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط یه اصفهانی میدونه فرق بریون با بریونی چیه🙌😍😋 مواد لازم: ۱ کیلو گوشت گوسفندی(سردست یا رون) ۱ دونه شُش(جیگر سفید) ۲ تا دونه پیاز ۵ حبه سیر نمک و‌فلفل سیاه، زردچوبه و‌دارچین زعفران کشک رفیق شده خلال بادام و‌ زرشک واسه تزیین نعناع تازه ریز خرد شده کنار بریون هم حتما ریحان تازه و لیمو و بزنید و‌عشق کنید 💯نکته های مهم بریون: -کف گوشت و‌جیگر رو‌ حتما بگیرید که ابگوشتتون صاف تر و خوشمزه تر بشه. -گوشت و جیگر رو حتما ۲ بار چرخ کنید. -مدت زمان پخت جیگر خیلی سریع تر از گوشتِ!زیاد نپزید تا سفت نشه. -بریون رو خوب سرخ کنید تا برشته شه.(روی گاز هم میتونید درست کنید) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛