کشک بادمجون با تمام نکاتش🤩😍
مواد لازم:
پنج عدد بادمجان
دو عدد پیاز
پنج حبه سیر
یک قاشق چایخوری زردچوبه
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
چهار قاشق غذاخوری کشک
نصف پیمانه گردوی خرد شده
یک قاشق غذاخوری نعنا خشک
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
بادمجان های پوست گرفته شده رو از وسط نصف کنید، روش نمک بریزید و یکساعت بذارید کنار، بعد با دستمال خشک کنید و داخل روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنید، پیاز های خلالی شده رو سرخ کنید، سیر له شده بریزید و کمی تفت بدید، زردچوبه و فلفل، بادمجان ها رو بریزید و کمی له کنید، گردو و نصف لیوان آبجوش اضافه و مخلوط کنید، نیم ساعت زمان بدید تا جابیفته، کشک و بعد نعنا بریزید و مخلوط کنید، با نان سرو کنید
🍕🌭
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛