هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
حلوای زنجبیلی: ارد سفید گندم دولیوان ارد برنج یک لیوان پودر قند یک ونیم لیوان روغن 10قاشق غذاخوری زنجبیل وهل به مقدار دلخواه گردو خرد شده مقداری پودر پسته برای تزیین ابتدا ارد گندم رو با حرارت کم خوب تفت میدیم تا خامی آرد گرفته بشه تقریبا به مدت نیم ساعت مواظب باشین رنگ آرد عوض نشه بعد آرد برنج رو ریخته اونو هم تفت میدیم من ده دقیقه آرد برنج رو تفت دادم بعد آرد رو الک کرده وروغن رو اضافه می کنیم خوب هم بزنین روی حرارت تا خامی روغن گرفته بشه بعد زنجبیل وهل بریزین یکم که تفت خورد از روحرارت بردارین بزارین تا از داغی بیفته یکم خودشو بگیره پودر قندرو بهتره الک کنید اگه حلواتون داغ باشه پودر قند ریخته بشه باعث میشه پودر قند آب بشه وبعد خنک شده حلواتون سفت بشه برا همون باید بزارید خنک بشه بعد پودر قندوگردوخردشده اضافه کنیدخوب هم بزنین تا حلوا یک دست بشه بعد ته قالب ناودونی سلفون بکشیدوحلوا رو بریزید وفشار بدین بعد ازقالب جداکنید برش بزنین به دلخواه تزئین کنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱