بریم روسیه😍 قراره
#کیک_عسل درست کنیم🍯✨
برای بیسکوییت:
۱۳۰ گرم کره، ۱۰۰ گرم شکر، ۱۰۰ گرم عسل، ۳ تا تخم مرغ، ۶ گرم جوش شیرین، ۵۴۰ گرم آرد
برای کِرِم:
۱۷۰ گرم خامه قنادی، ۲۰۰ گرم خامه صبحانه، ۱۵۰ گرم ماست، ۳۰ گرم عسل
هر بیسکوییت رو داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۵ دقیقه بزارین بپزه.
اضافه بیسکویت هارو پودر کنین و کیک رو باهاش کاور کنین..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛