فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: عدس ریز سه پیمونه سیب‌زمینی یک عدد درشت یا دو تا متوسط پیاز یک عدد درشت بلغور گندم ۴ ق غ نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، گلپر، زیره سیاه، پودر دارچین یا چوب دارچین کمی کره طرزتهیه عدس رو یکی دو ساعت خیس میکنم پیاز رو نگینی خرد و‌ داخل تابه سرخ میکنم تا طلایی بشه بعد بهش زردچوبه، فلفل سیاه، گلپر، زیره، پودر دارچین یا چوب دارچین و نمک اضافه میکنم عدس رو با آب‌ میزارم بپزه ، چند قاشق بلغور‌ گندم‌ هم‌ اگر‌ بریزین طعمشو بهتر میکنه کمی هم کره میندازم داخلش (آب قلم هم اگه داشتین میتونین استفاده کنید) یکی دوتا سیب زمینی درسته اضافه میکنم آخر سر وقتی سیب زمینی پخته شد از قابلمه خارج میکنم و له میکنم و مجدد به عدسی اضافه میکنم وقتی عدسی نیم پز شد مخلوط پیاز داغ رو میریزم داخلش صبر میکنم جا بیوفته و‌ لعاب‌دار بشه میتونین از همون اول پیاز داغ اینارو که درست کردین عدسی و بلغور رو اضافه کنید و مراحل پخت رو انجام بدین که بنظرم هم راحتتره هم قابلمه کثیف نمیشه😅 اگه دوست نداشتین سیب زمینی رو له کنید میتونین مکعبی خرد کنید و بریزین داخل عدسی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛