خورشت تره، غذای محلی کردستان، شباهت زیادی به قرمه سبزی داره و یه غذای اصیل و قدیمی هموطنان کُرد زبان ماست.
مواد لازم :گوشت گوسفندی: نیم کیلو،تره: نیم کیلو،نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری(اختیاری)،لوبیا سفید: ۷ قاشق غذاخوری،پیاز: یک عدد،لیمو عمانی: ۴ عدد،آبغوره: نصف استکان،نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم و دلخواه،رب گوجه: نصف قاشق غذاخوری (اختیاری)،سیب زمینی و گوجه سرخ شده برای کنار غذا.
نکات مهم:تره رو بیشتر از پنج شش دقیقه سرخ نکنین که نسوزه و عطرش کم نشه.تره نباید بیشتر از یک ساعت توی خورشت بپزه که طعمش بهتر حفظ بشه.اضافه کردن رب گوجه فرنگی به این غذا اختیاریه و مقدارش خیلی کمه.
اضافه کردن نعنا خشک یا شنبلیله خشک به این غذا اختیاریه و در ورژن اصلیش وجود نداره.
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛