#قرمه_سبزی درست کردم ساده ی ساده تو ظروف استیل سروش کردیم به همراه پیاز...
وای پیاز و قرمه سبزی وااااقعا برای هم ساخته شدن،نظر شما چیه؟از نظر من با قرمه سبزی فقط پیاز سفید میچسبههههه؛وووو اگرررر تو دسترس نبود سالاد کاهو با سس فراوان
از لیمو عمانی های داخلش چیزی نگم که واااااقعا دهنم ترش میشه،یکی دوتاشو در جا میخورم تررررش ترش
بوی قرمه سبزی یه طرف بوی لیمو عمانیشم یطرررررف***
خب برای پخت قرمه سبزی اول یدونه پیاز رو ریز نگینی کردم و خوب داخل روغن دنبه سرخ کردم؛کمی زرچوبه و فلفل اضافه کردم و گوشت های گوسفندی رو داخلش تفت دادم و کمی نمک اضافه کردم در حد نوک ق چ؛اگر نمک زیاد بزنید گوشت دیرپز میشه ها،یک ق مرباخوری رب گوجه فرنگی اضافه کردم و خوب با گوشت تفت دادم؛بعد لوبیا های شسته شده رو اضافه کردم به همراه سبزی قرمه سرخ شده(فریزری)تا روی گوشت ها اب اضافه کردم و گذاشتم خوب بپزه،حالا نمک و فلفل بیشتری اضافه کردم؛وکمی پودر زعفران ریختم داخلش،راستی نیم ساعت اخر پخت لیمو عمانی هایی که از سه ساعت پیش داخل اب گرم خیس کرده بودم به خورشت اضافه کردم؛لیمو عمانی وقتی خیس بشه هم تلخیش گرفته میشه هم راحت با چنگال سوراخ میشه،حتما سوراخش کنید بعد بندازید داخل خورشتتون،چنتا چنگال فرو کنید داخل یک لیمو...
#اشپزی_خاص
🔱
eitaa.com/ashpaziykhs 🔱