#کوکیز_پرتقالى
#شیرینی_عید
مواد لازم
آرد سفید قنادی 320 گرم
نشاسته ذرت 30 گرم
کره یا مارگارین 125 گرم
پودر قند 125 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پوست 2عدد پرتقال رنده شده معادل یک قاشق غذاخوری پر
طرزتهيه
شکلات تخته ای و گردو به میزان لازم
کره+پودر قند را داخل ظرف با چنگال بزنید تا کمی نرم شود وباهمزن برقی بزنید تا خامه ای شود.تخم مرغ رو اضافه وخوب بزنید.آرد ونشاسته ذرت ورنده پوست پرتقال رو هم اضافه ومواد رو خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم وبدون چسبندگی ایجاد شود.از ورز دادن خمیر بپرهیزید وگرنه به روغن میافته وشیرینی خشک وسفت میشه.(خمیر نیاز به استراحت نداره)خمیر را بین دو کاغذ روغنی با وردنه به ضخامت 3میل بازکنید وبه شکل گل کاتر بزنید وروی سینی فربزارید وداخل فرازقبل گرم شده بادمای 180درجه سانتی گراد بمدت 10الی 12دقیقه بپزید.زیرشون یکم طلایی شد کافیه.ازفربیرون آورده وکمی که خنک شد ازکاغذجداکنید.مقداری شکلات تخته ای رنده شده را با یه کم روغن مایع رو بن ماری کنید وداخل قیف بریزید وطبق کلیپ روی شیرینی رو تزیین ویک عدد گردو روش بزارید.در دمای محیط بزارید تا شکلات ببنده.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛