مواد لازم📝 پنیر ماسکارپونه ۱ پیمانه نوتلا ۱ ق.غ بیسکوئیت پتی بور ۲ بسته قهوه ۱ لیوان شکلات گرد فندقی ۱ بسته بزرگ ✍طرز تهیه: پنیر و شکلات نوتلا رو کامل باهم مخلوط می کنیم تا یکدست بشه.دو عدد بیسکوئیت بر میداریم یک قاشق مربا خوری از مخلوط پنیر و نوتلا روش میمالیم و بیسکوئیت ها رو به هم می چسبونیم(مثل بیسکوئیت های کرم دار) یه مقدار از مخلوط پنیر و نوتلا رو هم برای روی کار نگه میداریم. بیسکوئیت ها رو که آماده کردیم میزنیم تو لیوان قهوه تا خیس بشه و کنار هم میچینیم.در آخر روی کل بیسکوئیت ها رو با مخلوط پنیر و نوتلا کاور می کنیم و با دقت و حوصله شکلاتای گرد فندقی رو میچینیم روی کل کار.و می زاریم تو یخچال تا خنک بشه و پنیر دوباره سفت شه(تقریبأ دو ساعت). ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛