#کیک_باقلوا
#کیک_شربتی
#کیک_باقلوا_شربتی
این دستور فوق العاده عاالیه وخوشمزه
مواد لازم جهت پخت کیک:
تخم مرغ 6 عدد
شکر 1 لیوان
ارد 3 لیوان
روغن یک لیوان
ب پ 2 ق م
هل سبز ساییده 1 ق م
وانیل یک سوم ق چ
ماست یک پیمانه
پودر پسته جهت تزیین *مواد لازم جهت زرینه:
زرده 1 عدد
ماست یا شیر 1 ق غ
پودر قند 1 ق م
زعفران دم کرده غلیظ 1 ق م
وانیل نوک ق چ *مواد لازم برای شهد:
شکر 2 لیوان
گلاب نصف لیوان
اب یک و نیم لیوان *طرز تهیه:
تخم مرغ ها را با 1 لیوان شکر با وانیل با همزن میزنیم تا حجمش 2 برابر شود.دور همزن را کند کرده و روغن و بعد ماست را اضافه میکنیم.همزن را خاموش کرده و ارد و ب پ را همراه با هل الک کرده به مواد اضافه میکنیم(با لیسک مخلوط کنید)
مواد این کیک کاملا سفت است.
سینی را چرب کنید(کاغذ روغنی نمیخواهد)و مواد را در ان بریزید.کیک را در دمای 180 درجه گذاشته.حدودا 20 دقیقه ای اماده است
بگذارید تا کمی خنک شود
مواد زرینه را مخلوط کرده و با فرچه روی کیک میزنیم.
با حالت ضربه ای روی سطح کیک بزنید
سپس کیک را درون فر گذاشته و با شعله گریل روی ان را طلایی میکنیم.
نهایتا کیک را به صورت لوزی برش زده و بگذارید تا خنک شود
شهد را اماده میکنیم و میگذاریم قوام بیاید بعد شهد گرم را روی کیک سرد شده میدهیم.
در اخر سطح کیک را با پودر نارگیل و پسته تزیین کنید **این دستور فوق العاده خوشمزه ست و پیشنهاد میدم حتما تست کنید
نکته :::,مواد خمیرتون سفت میشه نگران نباشید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛