مواد لازم: موز بزرگ: 5 عدد شکر قهوه ای: 2 لیوان شکر سفید: 1/2 لیوان آرد: 2 قاشق غذاخوری پودر هل: 1 قاشق چایخوری کره یا روغن جامد: 4 قاشق غذاخوری طرز تهیه : موزها را پوست بکنید، خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. 1/2 لیوان آب روی موزها بریزید و با میکسر بزنید تا پوره و یکدست شود. کره یا روغن جامد را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس موز پوره شده را اضافه کنید و به مدت 5 – 10 دقیقه تفت دهید تا رطوبت اضافی گرفته شود. شکر قهوه ای و شکر سفید را با 1/2 لیوان آب مخلوط کنید. سپس به پوره موز تفت خورده اضافه کنید و 10 دقیقه با حرارت ملایم بگذارید حلوا بجوشد. آرد را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس آرد و پودر هل را به حلوا اضافه کنید ، آنقدر مخلوط کنید و تفت دهید تا حلوا جمع شود و خودش را بگیرد. ته قالب را چرب کنید و حلوا را داخل قالب بریزید و پهن کنید. قالب را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس برش بزنید و سرو کنید. نکته ها : در صورت تمایل می توانید داخل این حلوا از کشمش یا آجیل خرد شده هم استفاده کنید، به جای شکر قهوه ای می توانید از همان مقدار شیره استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛