پیاز رو خلالی کنید. بریزید تو یک شیرجوش و روش روغن سرخکردنی بریزید. زردچوبه روش بپاشید، درش رو بزارید و زیرش رو روشن کنید. یک تا دو دقیقه بعد اجاق رو خاموش کنید و با قاشق چوبی همش بزنید تا زرد خوب به خورد همه پیاز هاتون بره و رنگشون زرد بشه. اگه توجه کنید پیازها شفاف و شیشه ای شدند. درش رو بزارید و دو ساعت به حال خودش رها کنید.بعد از گذشت دو ساعت بیاید سر وقتشون. میبینید که روغن به داخل پیازها نفوذ کرده و حجمشون هم کم شده.اجاق رو روشن کنید و با حرارت کمی بیشتر از متوسط سرخش کنید. وقتی از اطراف پیازها شروع کردند به سرخ شدن؛ کمی همش بزنید. دوباره صبر کنید تا از اطراف رنگشون عوض بشه و بعد هم بزنید. این کار رو ادامه بدید تا همه پیازها کاملا سرخ بشن و ترد و طلایی بشن. از داخل روغن درشون بیارید و برای سرو غذاهاتون ازش استفاده کنید. اگر میخواید در فریزر نگه داری کنید بهتره روی کاغذ روغنی بزارید شون و بعد از اینکه روغنشون کاملا کشیده شد و خشک شدند؛ فریزشون کنید. پ.ن:برای هر پیاز متوسط به 2 ق روغن نیاز داریم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛