#نان_خامه_اي
اب ١و١/٤ ليوان
ارد ١ ليوان سر پر
كره ١٠٠ گرم
نمك ١ پر
شكر ١ ق س
تخم مرغ ٤ عدد
تخم مرغ اضافه ١ عدد
خامه فرم گرفته برای داخل شیرینی ها
١) اب و شكر و كره و نمك با هم روي حرارت ميجوشانيم
( مايكرو ٩٠٠ وات ٤ دقيقه )
٢) ارد را يك جا به مواد بالا ميريزيم و سريع هم ميزنيم تا خمير يكدست بشه و ار روي حرارت برميداريم
( مايكرو ٩٠٠ وات ١ دقيقه)
٣) در اين مرحله خمير از ديواره جدا شده و از روي حرارت برداشتيم با همزن خمير ميزنيم ٤ تخم مرغ را يكي يكي به خمير اضافه ميكنيم و انقدر با همزن ميزنيم تا كش دار بشه
٤) سيني چرب مي كنيم و كمي اب ميپاشيم
٥) خمير داخل قيف ريخته و به اندازه گردو روي سيني ميريزيم و فرم ميدهيم
٦)تخم مرغ اضافه كه گفته بودم ميزنيم تا از حالت لختي خارج بشه و بعد با برس روي خمير ميكشيم
فر گاز
از قبل فر با دماي ٢٢٠ درجه گرم ميكنيم
مرحله اول ٢٢٠ درجه طبقه وسط فر به مدت ١٥دقيقه
بدون اينكه در فر باز كنيد
مرحله دوم ١٦٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه
بعد از پخت كامل ٥ دقيقه در فر بماند و بعد از دستگاه خارج كنيدو بعد با خامه پر كنيد
مايكرو فر
پيش گرمايش ٢٢٠ درجه
مرحله اول سيني روي سه پايه كوتاه كانوكشن ٢٢٠ درجه به مدت ١٥ دقيقه
مرحله دوم كانوكشن ١٦٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه
بعد از پخت كامل ٥ دقيقه در مايكرو بمونه و بعد خارج كنيد و داخلش با خامه فرم گرفته پر كنيد
اشپزی خاص
🔱
eitaa.com/ashpaziykhs🔱