اول مواد خشک که شامل۲پ آرد و ۱/۲پ کاکائو و۲.۵ق.چ بیکینگ پودر و۱ق.چ نسکافه و نمک هست باهم توی یک کاسه بزرگ دوبار الک کرده و به همراه ۱/۵پ شکرمخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای ۱۷۰ درجه یا ۳۵۰ فارنهایت میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی۱پ شیر و۱/۲پ روغن مایع و۲عدد تخم مرغ ها و۱/۲ق.چ وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه می کنیم. اگه مایع به دست اومده به نظرتون رقیق هستش نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛