‍ ‍ برای ۳ نفر سینه مرغ یا ران مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد هویج ۱ عدد برنج ۳ پیمانه زرده تخم مرغ ۳عدد زعفران دم کرده به میزان لازم ماست چکیده نصف لیوان روغن مایع 1/3 لیوان زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم برنج را از قبل خیس کردم . مرغ رو همراه با پیاز و یک عدد هویج گذاشتم بپزه بهش نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید. البته به مقدار از آب مرغ رو نگه داشتم. بعد از پختن مرغ رو ریش ریش کردم. زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم. زرده های تخم مرغ را همراه با ماست، روغن و زعفران مخلوط کردم. من یکی، دو قاشق آب مرغ به این مواد اضافه کردم. برنج را آبکش کرده. کف قابلمه و دیواره های آن را با روغن چرب می کنیم. دو سوم از برنج را با مواد ماستی مخلوط کردم و نصف آن را ته قابلمه ریختم و با قاشق صاف کردم بعد مرغ های ریش ریش شده رو ریختم و روی اون زرشک (خلال بادام و پسته) رو ریختم و روی آن مابقی برنج زعفرانی را اضافه کردم و با قاشق صاف کردم. و در آخر برنج سفید رو ریختم و کمی با قاشق فشار و صاف کردم. روی برنج را کمی روغن که با یکی، دو قاشق آب مرغ مخلوط کردم و روی برنج ریختم اگه آب مرغ دوست ندارین با آب عادی ، اما واقعا خوشمزه میشه وقتی توی پخت از آب مرغ استفاده میشه. قابلمه را روی حرارت ملایم به مدت 40 دقیقه قرار دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛