#_شیرینی_لطیفه
▫️آرد 100 گرم
▫️نشاسته ذرت 20 گرم
▫️تخم مرغ 4 عدد
▫️شکر 1 لیوان
▫️وانیل 1/4 قاشق چایخوری
▫️بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
▫️پودر قند و خامه برای تزئین
✍ابتدا زرده و سفیده را از هم جدا کنید دقت کنید که کوچکترین اثری از زرده داخل سفیده ها نباشد.سفیده ها را چند دقیقه با همزن برقی بزنید تا سفت شود (وقتی ظرف را برمیگردانید نریزد) سپس نصف شکر را به سفیده های زده شده اضافه کنید، باید ارام ارام شکر را اضافه کنید تا سفیده آب نیندازد .
زرده ها را به همراه نصف باقی مانده شکر و وانیل درون کاسه ای بریزید و چند دقیقه با همزن بزنید تا رنگ آن کرم شود سپس با سفیده های زده شده مخلوط کنید و بسیار ارام و در یک جهت هم بزنید.آرد، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را مخلوط و چند بار با هم الک کنید. سپس قاشق قاشق به مخلوط زرده ها و سفیده ها اضافه کنید و در همان جهتی که سفیده ها را مخلوط کردید شروع به مخلوط کردن نمایید تا مواد یکدست شوندته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید ، مایه اماده شده شیرینی را درون قیف بریزید و با فاصله مناسب روی کاغذدایره بزنید ، روی شیرینی ها کمی پودر قند بپاشید سپس در طبقه وسط فری که از قبل روشن کرده اید با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزندپس از پخت سینی را از فر خارج کنید و در کناری بگذارید تا شیرینی ها خنک شوند، پس از خنک شدن به راحتی از کاغذ روغنی جدا نموده و میان دو شیرینی کمی خامه بریزید. برای تزئین میتوانید روی آن پودر پسته بپاشید یا از شکلات آب شده استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛