هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
اسفناج یک کیلو پیاز بزرگ یک عدد تخم مرغ یک عدد دارچین زردچوبه نمک اسفناج رو خرد کرده پیاز رو تفت داده اسفناج رو به پیاز اضافه کنید تا آبش کشیده بشه بعد تخم مرغ رو زده ادویه ها رو اضافه کنید بزارید خنک بشه بعد خمیر معرکه شماره یک رو براتون میزارم تا بجای یوفکا از این خمیر استفاده کنید خمیر معرکه ۱ شیر 1 پیمانه تخم مرغ 1عدد روغن نصف پیمانه خمیرمایه 1 قاشق غذا نمک 1 قاشق چای شکر 2 قاشق چای آرد به مقدار لازم حدود یک چهارم پیمانه آب ولرم برای حل کردن خمیر مایه و شکر که حدود 10 دقیقه استراحت میدیم تخم مرغ و شیر که هم دمای محیط شدن رو با روغن و نمک مخلوط میکنیم و بعد 2 ،3 قاشق آرد اضافه میکنیم و بعد خمیر مایه رو اضافه میکنیم سپس آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر به دستمون نچسبه ولی چسبنده باشه بعد روی ظرف رو سلفون میکشیم و به مدت نیم ساعت استراحت میدیم از خمیر باز کرده واز مواد داخلش بزارید وداخل ظرفتون کاغذ روغنی بندازید واز مرکز شروع کنید به چیدن حلزونی بعد رومال کرده داخل فر با ۱۸۰درجه بپزید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱