⭐️ نکاتی برای پخت یک کباب خوش طعم : 👈 اگر می خواهید یک کباب کوبیده خوش طعم و عالی درست کنید فقط کافی است این نکات را رعایت کنید تا کبابی مانند کباب های رستوران ها داشته باشید. 👈 درست کردن کباب کوبیده فوت و فن ساده ای دارد. در این مقاله فوت و فن درست کردن یک کباب رستورانی را به شما آموزش می دهیم. 👌 1_ برای یک کباب کوبیده خوش طعم دو سوم گوشت دنده‌ی گوسفندی و یک سوم گوساله استفاده کنید. 👌 2_ به ازای یک کیلو گوشت سیصدگرم پیاز که حدوداً سه تا پیاز متوسط می شود را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید چون آب پیاز باعث شیرین شدن کباب می شود. 👌 3_ حسابی ورز بدهید و سه ساعت قبل از به سیخ کشیدن در یخچال بگذارید. 👌 4_ حتما حداقل سه بار گوشت باید چرخ شود. 👌 5_ اگر سیخ هایتان نو هستند یکبار خالی روی آتش بگذارید . 👌 6_ برای سیخ کشیدن کباب کنار دستتان کاسه‌ای آب بگذارید و سیخهایتان هم خیس و سرد باشد، اینکار کمک می کند که کباب به سیخ بچسبد. 👌 7_ به گوشت فقط نمک و کمی فلفل که بوی زُخم گوشت را بگیرد و کمی زعفران بزنید ، از ریختن پودر سوخاری ، آرد و زردچوبه جداً خودداری کنید. 👌 8_ جوش شیرین هم نزنید چون باعث تلخی کباب می شود ، تخم مرغ هم نزنید چون باعث سوختن سریع روی کباب می شود. 👌 9_ به اندازه‌ی یک پرتقال گوشت بردارید و به سیخ بکشید و ابتدا و انتهای سیخ را خوب بچسبانید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛