.باقلوا کادایف😋😋
مواد لازم برای شربت :
یک لیوان شکر
یک لیوان آب
پودر هل یکمی
زعفران نصف ق چ
گلاب تقریبا نصف لیوان
طرز تهیه برای شربت :
آب رو بزارین جوش بیاد،شکر و هل رو اضافه کنین و بعدش گلاب و زعفران،شربت که آماده شد بزارین سرد بشه.
مواد لازم برای باقلوا :
یک بسته رشته کادایف
پنیر موزورلا توپی(مارک کاله)داخل آبکش بزارین تا آبش حسابی بره
کره ۲۵۰ گرم
پودر پسته ، پرک بادوم و گل خشک و خلال بادوم برای تزیین.
طرز تهیه :
کره رو ذوب میکنیم و با کادایف ها حسابی ترکیب میکنیم ، بعد یه لایه از رشته های آغشته شده به کره رو توی ظرف مورد نظر میچینیم و لایه ی بعد رو پنیر های ورقه شده ی موزورلا میزاریم و لایه بعد دوباره رشته هارو میچینیم،حالا فر رو ده دقیقه گرم میکنیم ، باقلوا رو میزاریم داخل فر ، من تایم ۲۵ دقیقه روی ۱۸۰ گذاشتم تا پنیرهاش آب شد و روی رشته ها یکم طلایی شد ، بعد روشو با پودر پسته و دیگر مغز آجیل تزیین میکنیم 😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛