مواد لازم: آرد 2 ليوان  تخم مرغ 4 عدد  پكينگ پودر 2قاشق چایخوری وانيل نصف قاشق چایخوری  شکر 1 ليوان آب نارنگی 1ليوان روغن مايع 2/3 ليوان نمک 1/8قاشق چایخوری. رنده ی پوست نارنگی 1/2قاشق چایخوری طرز تهیه : ابتدا آب چند تا نارنگی رو با آبمیوه گیری دستی یا برقی گرفته و صاف می کنیم. شكر و تخم مرغ ها را به همراه وانیل و رنده ی پوست نارنگی با همزن برقی آنقدر می زنیم تا كشدار و كرم رنگ شود بعد روغن مايع و آب نارنگی رو اضافه می كنيم و دوباره مخلوط را هم می زنيم. حالا همزن را كنار گذاشته و با ليسك آرد را که با پكينگ پودر و نمک مخلوط كرده و سه بار الک كرديم را، آرام آرام اضافه می كنيم و به شكل دورانی هم می زنيم.قالب را با کره یا روغن جامد چرب كرده، سپس آرد پاشی می کنیم و مايع كيک را داخل قالب ريخته و داخل فری که از قبل با درجه حرارت 175 روشن كرديم به مدت 40 دقيقه قرار می دهيم و بعد به دلخواه تزيين كرده سرو می كنيم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛