کلاف_مرغ موادلازم برای پنج نفر: آرد،،،،1پیمانه خمیرمایه،،،1قاشق چایخوری نمک،،،،1قاشق چایخوری آب ولرم،،،به میزان لازم موادلازم برای داخل کلاف: سینه مرغ چرخ شده،،،،1عدد پیاز،،،،دوعدد سیر،،،،دوحبه پنیرگودا،،،2قاشق سوپخوری زرده تخم مرغ ،،،یک عدد کره وکنجدبرای تزیین به میزان لازم نمک وفلفل به میزان لازم طرزتهیه خمیر..... ابتدامایه خمیرفوری رادرآب ولرم 38درجه ریخته باکمی آرد ،،،تا کمی عمل کند.... سپس موادخشک راباهم قاطی ومایه خمیررااضافه کرده ،،،آب ولرم راقطره قطره اضافه کرده تاخمیریکدستی حاصل شود.... وبدست نچسبد،،، خمیررااستراحت داده وبعدازیکساعت خمیررا جمع کرده وبصورت چانه درآورده.... توجه داشته باشید مغزخمیررا ورزنمیدهیم،،،چون احتیاج به آردبیشتری پیدامی کند..... سپس ازخمیرگلوله هایی پنجاه گرمی جداکرده ،،،وباوردنه بازکرده .... سپس ازموادمیانی آماده شده (گوشت مرغ،پیازوسیررنده شده،،،نمک،فلفل،وپنیر).....به اندازه نارنگی برداشته ودردست گلوله میکنیم ،،، وچونه های خمیررابازکرده وبرشهای یک د ربیست سانتی مترزده ،،،وبرش می دهیم وبصورت کلاف دورگوشت مرغ پیچیده تابصورت کلاف درآید..... بعد آنها را درسینی چرب شده میچینیم .... سپس روی کلافهارادستمال نازک وتمیزکشیده ویکربع دیگراستراحت دوم داده ..... وبعد استراحت دوم ،،،روی آنهارابا کمی کره، زرده تخم مرغ میمالیم وسپس به دلخواه کنجدیاسیاه دانه پاشیده.... ودرفرازقبل روشن بادرجه حرارت دویست درجه سانتی گراد،،،بمدت بیست وپنج الی سی دقیقه قرار میدهیم تا بپزند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛