خاگينه_هويچ
مواد لازم :
آرد؛ نصف پيمانه
تخم مرغ؛ چهار عدد
روغن مايع؛ نصف پيمانه
هويچ متوسط؛ چهار عدد
پودر نارگيل؛ نصف پيمانه
گردوى خرد شده؛ يك پيمانه
دارچين؛ دو قاشق سوپخورى
بيكينگ پودر؛ يك قاشق مرباخورى
مواد لازم شربت :
آب؛ دو پيمانه
شكر؛ يك پيمانه
آب ليموى تازه؛ يك قاشق چايخورى
زعفران دم كرده؛ يك قاشق سوپخورى
در قابلمه مناسبى آب و شكر را مخلوط كرده و روى حرارت بگذاريد تا جوش بيايد. سپس حرارت را ملايم كرده شربت را به مدت پانزده دقيقه بجوشانيد.
زعفران دم كرده و آب ليموى تازه را به شربت اضافه كرده و از روى حرارت برداريد. شربت را كنارى بگذاريد تا خنك شود .
طرز تهيه :
فر را از قبل روى ١٨٠ درجه سانتى كراد گرم كنيد. قالب كيك ٢٤ سانتى مترى را چرب كرده و آرد پاشى كنيد.
هويج ها را رنده ريز زده و به كمك فشار دست آب اضافى آن گرفته را بگيريد . تخم مرغ ها را با همزن برقى همزده تا كف كند. هويچ هاى ريز رنده شده و روغن مايع را به تخم مرغ ها اضافه كرده و مخلوط كنيد . پودر نارگيل و گردوى خرد شده را به مواد اضافه كرده و هم بزنيد.
مواد را در قالب ريخته و در فرى كه از قبل روى ١٨٠ درجه سانتى گراد گرم شده قرار داده و به مدت ٢٠ دقيقه يا تا زمانى كه سطح خاگينه طلايى شود، بپزيد .
سپس خاگينه را از فر بيرون آورده و شربت خنك شده را روى سطح خاگينه بريزيد. زمان دهيد تا شربت جذب خاگينه شود. سپس به دلخواه با پودر پسته يا پودر نارگيل تزيين كنيد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛