✅رولت گوشت و بادمجان😋 ✍مواد لازم: گوشت چرخکرده پانصد گرم ادویه شامل نمک فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه، زیره سیاه، آویشن، کره پانزده گرم سیر دو حبه بادمجان کبابی سه عدد کوچک پنیر چدار و موتزارلا به میزان دلخواه رب گوجه دو قاشق غذاخوری آبجوش یک لیوان 🍜طرز تهیه: گوشت چرخکرده را با سیر ریز رنده شده و زردچوبه، نمک، فلفل، زیره سیاه و دارچین مخلوط می کنیم. روی تخته بیست در سی سانت، سلفون کشیده و گوشت را روی سلفون یکنواخت، مستطیل شکل پخش و صاف می کنیم. بادمجانها را وسط گوشت قرار داده و داخل بادمجان را با پنیر پر می کنیم، در صورت تمایل جعفری خرد شده نیز اضافه می کنیم. به کمک سلفون دو سمت گوشت را متصل کرده. ابتدا و انتهای رولت را با کمک سلفون می بندیم، رولت را کمی غلتانده و برای یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. سپس سلفون را باز کرده، رولت را در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم قرار داده، برای چهل دقیقه در فر که از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه طبخ می کنیم، اواسط پخت کره را روی رولت پخش می کنیم. برای سس، رب گوجه را همراه کمی فلفل سیاه و آویشن تفت داده، آبجوش و نمک را اضافه کرده، با شعله خیلی کم وقتی سس به قوام رسید، به رولت اضافه می کنیم. در صورت تمایل پیاز داغ به سس اضافه می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛