مواد لازم برای پايه چیزكيک: آرد ٢ ليوان شكر يك ليوان تخم مرغ ٣ عدد شير يك ليوان روغن مايع ١/٢ ليوان پودر كاكائو ٣ قاشق غذاخوری بيكين پودر ١٠ گرم وانيل يك قاشق چایخوری مواد لازم برای كرم پنير: پنير خامه اى ٣٠٠ گرم خامه٢٠٠ گرم شكر ١٠٠ گرم(سليقه اى كم يا زياد بشه) اب انار تازه و طبيعى ١٥٠ cc مواد لازم برای روی کرم: انار دان شده يك عدد ژله انار ١/٢ بسته حل شده در نصف ليوان اب جوش آب سرد نصف لیوان طرز تهیه: تخم مرغ را با شكر و وانيل با هم مخلوط کنید تا سفيد و حجيم شود. شير و روغن را اضافه كنيد. مواد خشك را نیز مخلوط و به مايه اضافه كنيد. قالب 23 سانتی متری را با کره چرب کنید، فر را در دمای 175 درجه سانتی گراد قرار دهید و پایه را به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید. ژله آلوورا را در نصف ليوان آب جوش كاملا حل کنید و اجازه دهید تا خنك شود. پنير خامه ای، شكر، اب انار و ژله الورا را كاملا مخلوط كنيد. کيك خنك شده را داخل قالب كمر بندى بریزيد(دقت كنيد كيك را از ارتفاع نصف كنيد و از يك قسمت كيك داخل قالب استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛