برای ۲۲ عدد کره ۶۰ گرم روغن مایع ۴۰ میلی (حدودا یک پنجم لیوان یا حدودا ۶ ق غ) نشاسته ذرت ۲۰ گرم (۲ ق غ) پودر قند ۸۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) تخم مرغ ۱ عدد پودر کاکائو ۱ ق غ بیکینگ پودر ۳ گرم (۱ ق چ) وانیل ۱/۴ ق چ آرد سفید حدودا ۲۲۰ گرم (یک و نیم لیوان) کره و پودر قند (الک شده) رو مخلوط کردم و با همزن زدم و بعد روغن مایع رو ریختم و بعد تخم مرغ و وانیل رو ریختم و یه دقیقه دیگه با همزن زدم . بعد نشاسته رو ریختم . آرد رو الک کردم و داخلش ریختم . آرد کم کم اضافه بشه و با دست خمیر رو جمع کردم تا جایی که خمیر به دست نچسبه زیادی ارد نریزین . یه کم حالت چسبناکی باشه ایراد نداره چون دو قسمت میشه به یکیش پودر کاکایو ریخته میشه و اگه اون یکی قسمت کمی چسبندگی داشت حالا آرد بریزین . یک سوم از مواد رو برداشتم و بهش پودر کاکائو الک شده ریختم و مخلوط کردم . خمیر نیاز به استراحت نداره . از هر خمیر گوله هایی برداشتم از مواد خمیری ساده ۱ ق م برداشتم و گوله کردم و از اون یکی هم یه کم از نخود بزرگتر گوله کردم . مطابق فیلم از خمیر ساده رو پهن کردم و خمیر کاکائویی رو داخلش قرار دادم و پیچیدم و بعد با قاشق شیارهایی روش ایجاد کردم . وسطش،عمق ایحاد کردم و یه مقدار از خمیر کاکائویی باز یه گوله کوچیک درست کردم و قرار دادم . داخل سینی فر چیدم و در طبقه وسط که فر از یه ربع قبل گرم بشه با دمای ۱۷۰ الی ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دادم . بعد از خنک شدن از سینی برداشتم . مدت ماندگاری این شیرینی در طرف درب بسته در محیط خنک حدودا یک ماه هست . بافت شیرینی نرم هست . بدون فر این شیرینی ها رو توی فر دست ساز می تونید درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛