گوشت چرخ شده و رب گوجه و کمی سیر رو خوب تفت میدیم بعد بهش هویج و فلفل دلمه خورد شده اضافه میکنیم و بازم تفت میدیم,میتونین قارچ هم استفاده کنین بعد یه پیاله کوچیک گوجه ی رنده شده اضافه میکنیم و وقتی کمی جا افتاد ماکارونی های نپخته میریزیم توش,ماکارونی شکلی باشه بهتره در حدی آب جوش اضافه میکنیم که روی مواد رو بگیره,نه بیشتر و میذاریم با شعله متوسط بپزه تا ماکارونی ها و مواد به حالت دمی باهم بپزن,اینجوری طعمشون کاملا به خورد هم میره و خیلی خوشمزه میشه اگه آب زود بخار شد و ماکارونی ها هنوز نرم نشده بودن نگران نباشین میتونین بازم آب اضافه کنین وقتی آب کاملا بخار شد روش پنیر بریزین و درش رو ببندین تا پنیر آب شه,و زیر ماکارونیتون کمی برشته شه مزش نزدیک به لازانیا میشه 😋 بعد برش بزنین و با کف گیر بلندش کنین و توی بشقاب بذارین😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛