"ترشی کلم قرمز" کلم قرمز 1 عدد نمک دریا 1 قاشق غذا خوری پر نصف عدد لیمو ترش تازه آبشو بگیرین سرکه انگور قرمز 1 پیمانه آب جوشیده 1 پیمانه کلم رو خرد کنین و بشورین بزارین تو آبکش حسابی آبش خشک شه یا میتونین رو حوله پهن کنین که زود تر خشک شه بعد از ایینکه خوب خشک شد بریزین تو سینی نمک و سرکه و آب لیمو ترش رو اضافه کنین و با دست خوب زیر رو کنین 5 تا 6 دقیقه با دست خوب همش بزنین که همه ی کلم ها به مواد آغشته شه و لعاب بندازه بزارین 10 دقیقه به حال خودش باقی بمونه تا خوب لعاب پس بده بعد کلم هارو بریزین تو شیشه ترشی درب فلزی آب ته ترشی رو هم اضافه کنین روش آب جوشیده رو هم اضافه کنین و درب شیشه رو محکم ببندین و شیشه رو به صورت وارونه تو یخچال قرار بدین یعنی شیشه رو سر و ته کنین که هوا نکشه تو ظرف بعد از 24 تا 48 ساعت حاضره نکته ای که راجب ظرف هست اینه که ظرف ترشی تون رو قبل از استفاده خوب بشورین و با آب جوش استریل کنین و با حوله تمیز خشک خشکش کنین بعد ترشی رو توش بریزین که ترشیتون کپک نزنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛