🥖داغِ داغ🥖 نان باگت ✍🏽 1. ۱ لیوان آرد گندم معمولی، ۲.۵ قاشُقِ چایخوری شکر، ۲ قاشُقِ چایخوری مُخَمِر و ۱ قاشُقِ چایخوری نمک رو ترکیب کن. 2. ۱/۲ لیوان آب بریز و وَرز بده تا چسبندگیِ از بین بره و یکدست بشه. (اگه باز هَم به دستت می‌چسبید میتونی یکم آرد بهش اضافه کنی) 3. برایِ حفظِ لطافت و نرمیِ خمیر ۱۰ گرم کَره (یه قاشق مرباخوری پُر) رو باهاش مخلوط کن. 4. داخِلِ ظرفِ فِر یه کاغذِ روغنی که با روغن چربِش کردی، بذار. 5. مقداری از خمیر رو بردار، به چند تکه تقسیم کن و بهش شکل بده. (ما رول کردیم شبیهِ نون باگت) 6. بچینشون داخِلِ ظرف؛ برایِ تنفُسِ نان‌ها در فِر چند تا شکافِ کوچیک روشون بزن. (با تیغ یا چاقو) 7. سطحِ یه کیسه‌یِ پلاستیکی رو با روغن چرب کن و رویِ نان‌ها بذار. 8. حُدودِ ۳۰ دقیقه به خمیر زمان بده تا استراحت کنه. 9. وقتشه که با بقیه‌یِ مواد بریم سُراغِ نانِ همبرگری. ————————— همه چیش مثل بالاست 10. ۱۰ گرم پودرِ یا چاودار (که تو فُروشگاه‌هایِ لوازمِ قنادی موجوده) رو با خمیر ترکیب کن تا رنگِ قهوه‌ای بگیره. (چاودار فیبر و پروتئین بیشتری داره) 11. مواد رو با ۱۰ گرم کَره حسابی ورز بده. 12. طبقِ همون رِوالِ قبل، کاغذ روغنیِ چرب‌شده رو داخِلِ ظرفِ فِر بذار. 13. خمیر رو به چند تکه تقسیم و با شستِ دستت گِرد کن. 14. به ترتیب داخِلِ آب و بزن و داخِلِ ظرف بچین. 15. رویِ نان‌ها رو با کیسه‌یِ پلاستیکیِ چرب‌شده پوشش بده تا بره برایِ ۳۰ دقیقه استراحت. 16. یه کاسه داخِلِ فِر بذار تا از خُشکیِ نان‌ها جلوگیری کنه؛ حالا خمیرها رو به مُدتِ ۲۰ دقیقه داخِلِ فِر با دَمایِ ۱۹۰ درجه قرار بده. 17. دیگه آمادَست؛ میتونی با نان‌ِ داغی که پُختی، یه خوشمزه آماده کنی. گوشت قرمز، مُرغ، سویا، سبزیجات و... میتونی بریزی داخلش من دَمِ دستم کالباسِ مُرغ بود. 18. نوشِ جونت...❤️ . ‎🍽پ.ن: من نه آشپزم نه سرآشپز رفیق، فقط طَرزِ پُختِ اون غذاهایی که خودم خیلی دوست دارم و همیشه درست میکنم رو اینجا میذارم براتون 😍 . ‎🔪برنامه‌یِ بعدی: یه تجربه‌یِ لذیذِ دیگه ☺ منتظرش باشین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛