#پاستیل_خونگی
دستور تهیه :
اول پودر ژله و دو قاشق پودر ژلاتین و دو قاشق گلوکز رو با نصف لیوان اب مخلوط کنید روی بخار کتری هم بزنید تا شفاف بشه بعد همه کف روش رو بردارید تا پاستیلتون شفاف بشه و یکدست. گلوکز رو حذف نکنید چون باعث شفاف و کشدار شدن پاستیل میشه. بعد داخل قالب بریزید داخل یخچال ده دقیقه ای بسته میشه و وقتی از قالب در میارید کمی دستتون رو با روغن چرب کنید تا پاستیل ها به هم یا به طرف نچسبه. اگر خواستید داخل ارد یا شکر بزنیدشون پاستیل اردی یا شکری میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛